La nostra història

Zhejiang Hongxiang Yuncai Oci Products Co, Ltd Ha estat establerta a la ciutat costanera de Taizhou el 2002. Hongxiang es dedica a la comercialització i fabricació de diferents tipus de mobiliari exterior com taules i cadires de càmping, mobles de plàstic i taules i cadires per a nens. Amb varietats riques, qualitat estable, forma graciosa i lliurament oportú, els productes de Hongxiang han rebut el favor dels clients a Europa, sud-est asiàtic i Amèrica, etc. Les plantes d'Hongxiang cobreixen 10000 metres quadrats i hi ha prop de 80 empleats que treballen a l'empresa. La marca comercial de HONGXIANG es registra amb èxit a més de deu països com el Japó, França i Itàlia.

工厂图.jpg

La nostra fàbrica

Com a proveïdor mundial de la fàbrica de mobles, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products Co., Ltd. se centra en la millora de la tecnologia i la substitució d’equips, i ha eliminat una gran quantitat de maquinàries de producció antigues en els darrers anys amb la introducció d’equips de producció avançats per aconseguir la modernització de la producció qualificada. Hongxiang sempre s’adhereix al concepte d’innovació, qualitat, serveis i absorbeix noves idees amb un control de qualitat estricte i un seguiment complet del servei per fer productes d’alta qualitat.

未标题-13333.jpg

El nostre producte

Les taules i cadires de càmping són plegables, fàcils i ràpides d’instal·lar, còmodes de portar, lleugers, petits i ideals per a viatges i pícnics. Els mobles de plàstic són excel·lents de qualitat i de disseny únics, incloent diverses patents de models d’utilitat i patents de disseny exterior en països nacionals i països d’Europa. I les taules i les cadires dels nens són de colors, boniques i superiors. A més, alguns dels productes han superat la prova de qualitat de SGS i LP.


El nostre certificat

Zhejiang Hongxiang Yuncai Products Co, Ltd. compleix els requisits de màxima qualitat segons estipulat en el seu rigorós sistema de control de qualitat com ISO9001, BSCI i Sedex.

未标题-156.jpg

El nostre servei

A més dels nostres productes existents, Zhejiang Hongxiang Yuncai Leisure Products CO., Ltd. també podem produir productes segons els dibuixos o mostres dels nostres clients. Per a tots els productes, seleccionem materials de plàstic i alumini amb bon rendiment. Ens insisteix en existir per la qualitat, desenvolupant per espècies i gestionant per prestigi el servei. Hem de ser la vostra elecció correcta.