Escriptori infantil hauria de tenir les característiques següents

- Jan 24, 2018-

En primer lloc, l'alçada de la taula es poden sincronitzar amb creixement en alçada del nen, és a dir, amb el creixement del nen.

Segon, l'escriptori per satisfer necessitats de l'aprenentatge diari infantil de taules infantils, és apropiat per a escriure, però també adequat per a la lectura, pintura, taules d'ordinador. Al mateix temps per assolir quatre requisits, angle escriptori escriptori ha estar assegut per poder ajustar. En tercer lloc, el disseny de la taula considerar plenament la seguretat. Els nens són inherentment bons i disseny segur és imprescindible.

Quatre, la qualitat material de la taula ha de ser protecció ambiental, bon, sinó també a zero, resistents al desgast, el disseny d'una forta estructura general.

Cinc, el disseny d'aparició d'informació turística, la col·locació de color ha de ser novel·la, el disseny de bona funció pot ajudar el nen a desenvolupar el bon hàbit també pot promoure l'infant per introduir la condició d'estudi tan aviat com sigui possible i pot mantenir la bona atenció durant molt de temps.