El portaveu del Ministeri d'Afers Exteriors, Hua Chunying, va publicar el 31 de l'Organització Mundial de la Salut una nova epidèmia de pneumònia infectada per coronavirus

- Feb 08, 2020-

El vespre del 30 de gener, hora local, l’Organització Mundial de la Salut va anunciar que la nova epidèmia de coronavirus figurava com una emergència sanitària d’interès internacional, destacant que no es recomanaven restriccions comercials i de viatge i reafirmant les mesures preventives de la Xina&# 39 . El Ministeri d'Afers Exteriors i la Comissió Nacional de Salut van respondre a les preguntes dels periodistes.


89161e137b356996b6e2693872e6077a


Ministeri de Relacions Exteriors:

Totalment segur i capaç de guanyar la lluita contra la prevenció i el control de les epidèmies


El portaveu del Ministeri d'Afers Exteriors, Hua Chunying, va respondre als periodistes' preguntes el dia 31 sobre l'alliberament de l'Organització Mundial de la Salut' nova epidèmia de pneumònia infectada per coronavirus com a GG; emergència de salut pública d'interès internacional&;.


P: El director general de l'Organització Mundial de la Salut va anunciar recentment que el brot de pneumònia d'una nova infecció per coronavirus constitueix una&"; emergència sanitària d'interès internacional GG". Quina opinió de&# 39 sobre la Xina?


Resposta: Des de l’aparició de la pneumònia causada per un nou coronavirus, el govern xinès sempre ha adoptat les mesures de prevenció i control més completes i estrictes d’una manera molt responsable envers la salut de les persones. Teniu la confiança i la capacitat per guanyar la lluita contra aquesta epidèmia.


Al mateix temps, de manera transparent i responsable, la part xinesa va notificar oportunament a les parts pertinents la situació epidèmica i va compartir la seqüència de gens virals. L’Organització Mundial de la Salut i molts països ho afirmen i valoren plenament.


La Xina ha mantingut una estreta comunicació i una bona cooperació amb l'OMS. Els experts de l'OMS van anar a Wuhan per fer una visita de camp. El director general Tan Desai va visitar la Xina fa uns dies i va intercanviar completament opinions amb la Xina sobre la prevenció i el control de l'epidèmia. El treball de control va donar plena afirmació i va apreciar enormement la enorme contribució de Xina&# 39 al món en la lluita contra l'epidèmia. La Xina està disposada a continuar treballant amb l'OMS i altres països per salvaguardar conjuntament la seguretat de la salut pública mundial i regional.